Tuinadvies

U zoekt een hovenier met jarenlange ervaring? Eéntje die meedenkt in oplossingen en werkt binnen ieder budget? De Bergden helpt u graag verder!

De wensen van de klant staan voor ons altijd centraal, net als de prettige samenwerking die we te allen tijde nastreven. Voor ons past er bij elke wens een aansprekend plan, samengesteld binnen uw beschikbare budget. Of het nu gaat om een maatwerk oplossing of een volledige renovatie: wij staan u bij in de werkzaamheden en helpen desgewenst bij het samenstellen van een passend onderhoudsplan.

Eenmaal ter plaatse starten we met mondeling advies, waarna u niet lang hoeft te wachten op ons ontwerpplan met de bijbehorende kostenbegroting. Bent u het eens met ons voorstel, dan ontzorgen wij u graag volledig. Zo regelen we onder andere de beplanting, het benodigde zand, het leeghalen van uw tuin en het leggen van de bestrating. 

In de tussentijd benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Of de ideeën eens samen doornemen? Neem contact op, we bespreken graag de mogelijkheden! 

Terug naar het overzicht