Tuinonderhoud

Een mooie tuin vereist nu eenmaal onderhoud. Uiteraard staat het u vrij om de tuin zelf te onderhouden n.a.v. ons onderhoudsplan, maar desgewenst kunnen wij het onderhoud van de tuin volledig voor u uitvoeren. Maar wat dacht u hiervan? We kunnen het natuurlijk ook samen doen! Wij doen het snoeiwerk en u helpt een handje mee met het opruimen van het tuinafval, net wat u wenst. 

Bent u op vakantie en heeft u veel gras in de tuin? wij komen graag langs om uw tuin te onderhouden op het moment u lekker in de verre zon zit. Bij thuiskomst is het fijn thuiskomen met een goed verzorgde tuin, en u de vakantie voortzet.

Wilt u helemaal geen vieze vingers? Dan kunnen wij ook een jaarcontract aanbieden, zodat uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij staat. We maken graag een voorstel op maat zodat u geen onverwachte kosten heeft.

Onder tuinonderhoud kunt u denken aan:

  • Bemesten 
  • Snoeien 
  • Terrasreiniging 
  • Bladvrij maken van de tuin 
  • Vullen van bakken en potten zodat uw tuin er weer gezellig uitziet (perkgoed) 

In de tussentijd benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Of de ideeën eens samen doornemen? Neem contact op, we bespreken graag de mogelijkheden! 
 

Terug naar het overzicht